ZDRAVA SPLETNA STRAN E-NOVICE

Poskrbite za svoje zdravje Živite zdravo življenje

 

Trenutno se nahajate: Domov > Priljubljeni članki

Priljubljeni članki

 

holesterol

Povišan holesterol

Holesterol je gradnik celičnih membran, iz njega nasajajo hormoni, žolč in ga človek nujno potrebuje. Če pa ga je v telesu preveč, je zdravju škodljiv.

 

Jetra - organ za čiščenje in presnavljanje

Jetra so največja žleza v telesu. Jetra v telesu opravljajo preko 1500 funkcij, ena najpomembnejših pa je čiščenje in razstrupljanje odpadnih snovi iz telesa.

 

Resveratrol upočasi staranje

Najprej in predvsem, resveratrol je zelo močan antioksidant. Antioksidanti ščitijo celice vašega telesa od običajnega, vendar škodljivega proces oksidacije. Raziskave so pokazale, da lahko resveratrol spodbuja tudi normalno razmnoževanje celic.

 

Povečana prostata - zakaj nastane in kaj pomaga?

Ko je prostata povečana, potiska proti mehurju in sečnem traktu. To lahko povzroči težave z uriniranjem, kot je pogosto uriniranje in občutek potrebe po uriniranju, čeprav je mehur prazen. 

 

Šentjanževka - proti depresiji

Šentjanževka je zdravilna rastlina, ki se že stoletja uporablja za zdravljenje depresije, anksioznosti, težav s spanjem in blaženje sezonske afektivne motnje.

 

Baldrijan za miren spanec

Baldrijan je najbolj priljubljeno naravno sredstvo za blažitev nespečnosti in pomaga hitreje doseči čas, v katerem zaspimo. poleg tega nima stranskih učinkov, kot jih imajo na primer uspavalne tablete na recept.

 

Kandida simptomi

Simptomi kandide se lahko pojavijo na različnih delih telesa in na različne načine. Zaradi tega in drugih razlogov se kandida pogosto napačno diagnosticira. 

 

Visok krvni tlak - hipertenzija

Visok krvni tlak ali hipertenzija je stanje, ki ima redko opazne simptome. Če ga ne zdravimo, povečujemo tveganje za nastanek resnih težav, kot sta srčni napad in možganska kap. 

 

 

 

 

© E-vitamin