ZDRAVA SPLETNA STRAN E-NOVICE

Poskrbite za svoje zdravje Živite zdravo življenje

 

Trenutno se nahajate: Domov > Razstrupljanje telesa

Razstrupljanje telesa

Čiščenje telesa - razstrupljanje.
Znebite se strupov, ki ležijo v vašem telesu.

Organi, ki čistijo organizem (ledvice in jetra), imajo veliko dela, da očistijo telo strupenih snovi. Če količina strupenih snovi (toksinov) preseže mejo, ki jo je organizem še sposoben izločti, se začnejo strupi skladičiti in nalagati kot odpadni material v organih, sklepih in ve zivnem tkivu. Na dolgi rok je to le začetek zdravstvenih težav, saj preobremenjen imunski sistem ne more več pravilno delovati. 

Aktivno oglje proti napihnjenosti

Redna uporaba aktivnega oglja lahko pomaga odstraniti neželene toksine iz telesa, tako da se boste počutili obnovljene in bolj živahne - pogosto že po nekaj minutah!

 

Post

Post je druga beseda za stradanje. Med postenjem se telo najprej loti bolnih, starih, poškodovanih in mrtvih celic. Med stradanjem telo najprej pokuri odpadke.

 

Čiščenje črevesja

Črevesje je odgovorno za končno stopnjo prebavnega procesa in absorpcijo vitaminov, mineralov, soli, hranil in vode. Ko debelo črevo ne deluje pravilno, se toksini absorbirajo v krvni obtok, namesto da bi bili izločeni iz telesa.

 

Zakisanost telesa

Pomanjkanje energije, hrepenenje po sladki hrani, bolečine v mišicah in križu in glavoboli – vse to so simptomi, ki kažejo na verjetno pH neravnovesje v telesu ali z drugimi besedami, na zakisanost telesa.

 

 

 

 

© E-vitamin